Ludovic Orban (PNL): Numirea Andreei Lambru în Guvern, „o ispravă” cu care nu am nicio legătură

Publicat: 14 11. 2012, 09:04

Deputatul PNL Ludovic Orban a caracterizat ultima propunere de la Guvern, numirea Andreei Lambru în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, drept o „ispravă în materie de numiri”.

Orban a subliniat că nu are nicio legătură cu această nominalizare şi spune că PNL are sute de oameni de valoare care au ocupat poziţii de prefecţi, secretari generali în ministere sau autorităţi, primari, secretari de stat sau miniştri.

Ludovic Orban a mai comentat pe contul său de Facebook şi că speră ca în viitoarele numiri să se ţină cont de aceştia.

„Ce doresc să se ştie este faptul că PNL are sute de oameni de valoare care au ocupat poziţii de prefecţi, secretari generali sau secretari generali adjuncţi în ministere sau autorităţi, primari, secretari de stat sau miniştri. Toţi oameni maturi, cu imagine pozitivă, cu experienţă şi competenţă. Sper ca în viitoarele numiri să se ţină cont de ei”, a postat Ludovic Orban pe contul de Facebook.

Andreea Ioana Lambru, secretar general adjunct al PNL, a fost numită succesoarea lui Dan Mihalache în funcția de secretar general adjunct al Guvernului.

În vârstă de 27 de ani, Lambru a fost director de cabinet al lui Radu Stroe, iar în prezent ocupă și funcția de director comercial la Sucursala de Administrare și Întreținere a Fondului Imobiliar a RA-APPS.

În partid, Andreei Ioana Lambru i se spune simplu: Oana. Este  cunoscută mai degrabă pentru relaţiile intime şi scandalurile în care a fost implicată în partid decât pentru iniţiativele politice. (Detalii AICI)

Cine este Andreea Lambru, noua numire la Guvern

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: