Ludovic Orban: ”Până în data de 22 decembrie nu se pot organiza alegerile anticipate. Trebuie să instalăm un guvern legitim care să repare ce se poate repara” (VIDEO)

Ludovic Orban: ”Până în data de 22 decembrie nu se pot organiza alegerile anticipate. Trebuie să instalăm un guvern legitim care să repare ce se poate repara” (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că până la finalul lunii decembrie nu se pot organiza alegeri anticipate.

”Până în data de 22 decembrie, termenul la care președintele ales depune jurământul, nu se pot organiza alegerile anticipate, este o prevedere constituțională.

IMAGINI DE INFARCT CU INNA! A RENUNȚAT LA HAINE ÎN VĂZUL TUTUROR! POZELE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)

Ideea inițală pe care au avut-o colegii noștri a fost să forțăm anticipatele prin căderea a două guverne. Asat ar însemna ca până în data de 22 decembrie să rămână la guvernare Viorica Dăncilă”, a declarat liderul PNL.

Orban a insistat ca este nevoie de instalarea cât mai urgentă a unui guvern legitim care are de gestionat niște probleme extrem de importante.

CUTREMUR MONDEN! GINA PISTOL A FUGIT CU UN ALT BĂRBAT! TOCMAI ȘI-A LUAT ADIO DE LA SMILEY (GALERIE FOTO)

”Noi am spus că și preferința noastră o reprezintă anticipatele, dar PNL este dispus să-și asume răspunderea guvernării. Procedura anticipatelor prevede ca două propuneri de guverne succesive să fie respinse de parlament. Noi am spus că până una alta trebuie să instalăm un guvern legitim care să repare ce se poate repara și mai ales să facă față unor provocări foarte mari. Este vorba despre finalizarea exercițiului bugetar, elaborarea legii bugetului de stat pe anul 2020.

E necesară desemnarea unui comisar european care să treacă fără probleme prin Parlamentul European”, a mai spus Ludovic Orban.

REVOLTĂTOR! NU O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI PE CE A CHELTUIT ANAMARIA PRODAN O AVERE! REGHECAMPF NICI MĂCAR NU A VRUT SĂ O VADĂ…(GALERIE FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`