Ludovic Orban: Nu cred vorbele mieroase ale PSD privind o campanie civilizată. Lupul își schimbă candidatul, dar năravul ba! (VIDEO)

Ludovic Orban: Nu cred vorbele mieroase ale PSD privind o campanie civilizată. Lupul își schimbă candidatul, dar năravul ba! (VIDEO)
Foto: B1 TV

”Lupul îşi schimbă candidatul, dar năravul ba!”, spune Ludovic Orban referitor la campania pentru primărie a Partidului Social Democrat. Candidatul PNL la fotoliul de edil nu crede că PSD-ul ar putea duce o campanie electorală civilizată. În sprijinul acestei afirmaţii, aminteşte de felul în care formaţiunea politică condusă de Liviu Dragnea a acţionat în timpul cursei pentru alegerile prezidenţiale, informează B1 TV.

„Nu cred vorbele mieroase ale PSD de la începutul acestei campanii privind o campanie civilizată. Lupul își schimbă candidatul, dar năravul ba! Să ne aducem aminte de ultima campanie curată a PSD. Au aruncat găini vii și moarte în curtea PNL. Și-a cerut cineva scuze pentru asta? Nu. L-au calomniat pe contracandidat acuzându-l pe nedrept pentru trafic de copii. Și-a cerut cineva scuze pentru asta? Nu!”, a spus Orban.

Ludovic Orban: Nu cred vorbele mieroase ale PSD privind o campanie civilizată. Lupul își schimbă candidatul, dar năravul ba!

#DIRECT_ONE_3ewfv2#

Ludovic Orban spune că aşteptă scuze publice pentru acţiunile din campania prezidenţială, atât de la preşedintele PSD, Liviu Dragnea, cât şi de la Gabriela Firea, candiatul social-democaţilor la primărie. În caz contrar, liberalul a spus că ia ”în calcul inclusiv măsura extremă de a nu participa la nicio dezbatere cu candidatul PSDîn cazul în care nu își prezintă scuze”.

Răspunsul candidatului PSD nu s-a lăsat aşteptat. Gabriela Firea n-a venit însă cu scuze, ci cu acuzaţii la adresa lui Orban.

”Este un pretext pentru ca bucureştenii să nu-l poată evalua prin comparaţie cu mine, într-o dezbatere. De când este candidat, domnul Orban face doar declaraţii politicianiste şi prea puţin îi anunţă pe bucureşteni în legătură cu intenţiile sale legate de o viaţă mai bună pentru ei. Domnul Orban, colegul celor care au tăiat pensii şi salarii, se înscrie în aceeaşi logică a lipsei de proiecte şi de viziune pentru Bucureşti”, a transmis Firea, printr-un comunicat de presă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`