Ludovic Orban: Noi am luat decizii la sfaturile domnului Rafila și ne-am trezit cu el candidat PSD. Dacă îl dai la o parte pe Rafila, îi vezi tot pe Dragnea, pe Ciolacu, pe Tudose. E o păcăleală (VIDEO)

Ludovic Orban: Noi am luat decizii la sfaturile domnului Rafila și ne-am trezit cu el candidat PSD. Dacă îl dai la o parte pe Rafila, îi vezi tot pe Dragnea, pe Ciolacu, pe Tudose. E o păcăleală (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că PSD a ales să deschidă lista candidaților de la Camera Deputaților cu medicul Alexandru Rafila, una dintre vocile extrem de prezente în spațiul public în contextul pandemiei de coronavirus, pentru că vor să se asundă în spatele imaginii sale. În ceea ce privește propunerile de premier anunțate de social-democrați, care au avansat nume precum Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Vasile Dâncu, Ludovic Orban a spus că a veni în fața electoratului cu doi foști prim-miniștrui care ”au eșuat lamentabil” este o ” desconsiderare” față de cetățeni.

Ludovic Orban:PSD-iștii l-au pus pe listă pe Alexandru Rafilaca să se ascundă ei, cu imaginea lor deteriorată

”Noi am luat decizii la sfaturile domnului Rafila și ne-am trezit cu el candidat PSD. Îmi pare rău că a ajuns în situația de a se critica pe el. PSD-iștii l-au pus pe listă ca să se ascundă ei, cu imaginea lor deteriorată, cu tot trecutul lor dubios, cu toată percepția negativă, ca să se ascundă în spatele unui om care e mai ok, are o cotă de încredere, dar PSD e același, ei doar se ascund. Dacă îl dai la o parte pe Rafila, îi vezi tot pe Dragnea, pe Ciolacu, pe Tudose. Sunt aceiași oameni. Asta e o păcăleală pe care încearcă să o administreze PSD în stilul lor caracteristic, de fake news-uri”, a declarat șeful PNL.

În același timp, premierul i-a criticat pe cei de la PSD pentru faptul că nu au venit o propunere clară pentru funcția de prim-ministru. ”Ce partid se prezintă în alegeri cu trei propuneri de premier?”, s-a întrebat Ludovic Orban.

”Eu am tot căutat, am vrut să particip la o dezbatere, dar eu nu știu nici astăzi cine a prim-ministrul PSD, ca să pot să am o dezbatere în care să facem o comparație a programelor de guvernare. Ce partid se prezintă în alegeri cu trei propuneri de premier? Dar cum se simt ăia trei care sunt toți în propunerea de prim-ministru? (…) Ei știu că trebuie să prezinte trei premieri pentru că nu o să reziste niciun premier mai mult de un an. Oricum, să vii cu Grindeanu și cu Tudose ca premier după ce au eșuat lamentabil mi se pare o totală desconsiderare, în primul rând față de cetățeni”, a mai spus Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Marcel Ciolacu, despre posibilele variante de premier ale PSD:Este şi domnulSorin Grindeanu, şi domnulMihai Tudose, şi domnulVasile Dâncu

LiderulPSD,Marcel Ciolacu, a declarat recent, că social-democrații au mai multe posibile variante de premier, printre care se numărăSorin Grindeanu,Mihai TudosesauVasile Dâncu.

”Sunt mai mulţi colegi care pot ocupa această funcţie de prim-ministru. Este şi domnulSorin Grindeanu, şi domnulMihai Tudose, şi domnulVasile Dâncuşi mulţi alţii. Încercăm să ne creionăm o echipă cât mai bună, cât mai mulţi specialişti”, a spusMarcel Ciolacu, adăugând că într-un viitor guvern al PSD, Alexandru rafila va fi, cu siguranță, ministru al Sănătății.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie