Ludovic Orban, nemulțumit că Iohannis nu l-a susținut pentru șefia PNL: „Deși a avut o altă opțiune, voi susține programul prezidențial”

Publicat: 18 12. 2014, 14:04

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a felicitat-o pe Alina Gorghiu pentru câștigarea șefiei partidului în detrimentul său, precizând că va fi alături de ea pentru ca această alegere să fie un succes pentru PNL.

„O felicit pentru faptul că a devenit președintele PNL și copreședinte al marelui PNL. Chiar dacă am fost în competiție, în momentul care s-a încheiat, sunt alături de președintele PNL, Alina Gorghiu și voi face tot ce depinde de mine pentru ca această alegere să fie confirmată și ea să fie un succes pentru PNL”, a afirmat Ludovic Orban, într-o conferință comună cu Alina Gorghiu, după votul din BPN.

Orban s-a arătat nemulțumit de faptul că Iohannis nu l-a susținut pe el în lupta internă pentru câștigarea șefiei PNL, dar a afirmat că va susține în continuare proiectul prezidențial al acestuia.

„M-am simțit în mod evident nedreptățit, că așa este uman, pentru faptul că Iohannis nu m-a susținut pe mine, ci a susținut-o pe Alina Gorghiu. Deși a avut o altă opțiune, vreau să spun limpede că sunt în prima linie a bătăliei pentru punerea în practică a proiectului Klaus Iohannis. Voi veghea din poziția de prim-vicepreședinte al PNL ca marele PNL să fie un partener solid, credincios, corect pentru Klaus Iohannis, în îndeplinirea obiectivelor fundamentale pentru România din programul prezidențial”, a declarat Ludovic Orban.

„Sigur că Gorghiu are avantajul de a fi o figură mai nouă în viața publică. Știu că o mare parte a alegătorilor și-au dorit acest lucru. În schimb este nevoie și de experiență și Alina Gorghiu are experiență, iar dacă nu are suficientă, întreaga mea experiență îi va sta la dispoziție. Chiar dacă pachetul Alinei pare că nu este complet, vă asigur că este complet”, a conchis Orban.

Ludovic Orban, nemulțumit că Iohannis nu l-a susținut pentru șefia PNL