Ludovic Orban îl demască pe ‘Discotecă’ Teodorovici: ‘Ministrul mincinos și fanfaron fură din banii companiilor. Nu mai are bani pentru a susține cheltuielile nesăbuite ale guvernului Dăncilă’

Ludovic Orban îl demască pe 'Discotecă' Teodorovici: 'Ministrul mincinos și fanfaron fură din banii companiilor. Nu mai are bani pentru a susține cheltuielile nesăbuite ale guvernului Dăncilă'
Foto: Facebook/ PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, îl acuză pe ministrul Finanțelor că “fură din banii companiilor”, după ce eugen Teodorovici a anunțat, în Cex PSD de miercuri seară, că este nevoie de economii serioase din cauza unui deficit de 11 miliarde de lei la buget.

“Ministrul mincinos și fanfaron al Finanțelor Publice, Orlando Teodorovici, fură din banii companiilor pentru a se împopoțona cu realizarea planului de încasări în condițiile în care nu mai are bani pentru a susține cheltuielile nesăbuite ale guvernului Dăncilă.

INCENDIAR! CE FAC OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI CÂND NU-I VEDE NIMENI! IMAGINI BOMBĂ AU AJUNS PE INTERNET

În luna iunie, Orlando Teodorovici a luat cu japca banii companiilor și a amânat în mod intenționat și cu premeditare rambursarea sumelor încasate din TVA datorate acestor companii.

Gândirea comunistoidă a acestui bufon de ministru, care nu înțelege o iotă din modul în care funcționează mediul privat, îl face să trateze abuziv și discreționar banii celor mai importanți contribuabili din economie”, susține șeful liberalilor.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

Ludovic Orban spune că, în fiecare lună, companiile primesc înapoi de la stat, în două tranșe, diferența dintre sumele încasate din TVA și cele datorate statului, care se ridică la aproape 2 miliarde de lei pe lună.

“În iunie, companiile care duc greul economiei și care au nevoie de banii lor pentru finanțarea activităților economice zilnice nu au primit nicio tranșă din rambursarea de TVA și au fost practic jefuite de ministerul Finanțelor Publice care le-a folosit banii în alte scopuri”, adaugă Orban.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT)

Președintele PNL afirmă că ministrul Teodorovici “își bate joc de companiile private, încălcând grav principiul unui tratament egal între instituțiile statului și contribuabili.”

“Atunci când o companie sau un cetățean întârzie la plata unei datorii fiscale, comisarii sovietici care conduc astăzi Finanțele Publice acționează imediat și blochează conturile contribuabililor, îi execută silit și le percep dobânzi și penalități pentru fiecare zi de întârziere.

TRAGEDIA MOMENTULUI! RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! IMAGINI BOMBĂ CU LOCUL UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT (GALERIE FOTO)

În schimb, când statul nu-și achită obligațiile către companii și contribuabili mai mult de o lună de zile, nu se întâmplă nimic, ba mai mult, miniștrii actuali amână cu premeditare aceste plăți pentru că se cred vătafi pe economia românească și pe munca oamenilor cinstiți”, mai spune șeful PNL.

În acest context, Orban o somează public pe Viorica Vasilica Dăncilă să-i ceară ministrului Finanțelor Publice “să achite imediat și fără nicio altă întârziere, conform prevederilor legale, datoriile statului către companiile care asigură bunul mers al economiei românești și bunăstarea angajaților lor.”

LIDIA BUBLE, GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN A PRINS-O ÎN FAPT! AVEM IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (GALERIE FOTO)

”România nu mai poate continua cu acest fel de guvernare haotică și abuzivă care acționează în mod deliberat și cinic împotriva sectorului privat, gripând singurele motoare de dezvoltare economică sănătoasă”, conchide Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`