Ludovic Orban: Liviu Dragnea va transforma oastea PSD-istă într-un poligon de vânătoare în care o să-i împuște pe rând (VIDEO)

Publicat: 26 11. 2018, 23:13

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician” că Liviu Dragnea nu va putea fi dat jos din fruntea PSD atâta vreme cât acesta ”va avea guvernul la îndemână”.

”Sunt nemulțumiți și în ALDE, sunt nemulțumiți și în PSD. Problema este că trebuie să își depășească frica. Ei își dau seama că dacă votează împotriva Guvernului sau împotriva lui Dragnea vor fi dați afară, ăsta e cel mai rău lucru.

Atât timp cât Dragnea va avea guvernul la îndemână, în pixul lui, cu o slugă perfectă cum este Dăncilă, va avea mii de funcții, mii de contracte, de avantaje sau de instrumente de intimidare ale unuia și altuia, niciodată Dragnea nu va fi dat jos din fruntea PSD. Oricine își dă seama că Dragnea duce în groapă PSD trebuie să înțeleagă că trebuie să îi dea jos guvernul. Dacă nu îi dă jos guvernul, Dragnea în continuare va rămâne și va împărți morcovul și bâta, va transforma oastea PSD-istă într-un poligon de vânătoare în care o să-i împuște pe rând, nu foarte tare, îi mai vindecă, le mai dă câte un braț de nutreț ca să nu moară de foame”, a declarat Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.