Ludovic Orban: Liviu Dragnea va transforma oastea PSD-istă într-un poligon de vânătoare în care o să-i împuște pe rând (VIDEO)

Ludovic Orban: Liviu Dragnea va transforma oastea PSD-istă într-un poligon de vânătoare în care o să-i împuște pe rând (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician” că Liviu Dragnea nu va putea fi dat jos din fruntea PSD atâta vreme cât acesta ”va avea guvernul la îndemână”.

”Sunt nemulțumiți și în ALDE, sunt nemulțumiți și în PSD. Problema este că trebuie să își depășească frica. Ei își dau seama că dacă votează împotriva Guvernului sau împotriva lui Dragnea vor fi dați afară, ăsta e cel mai rău lucru.

Atât timp cât Dragnea va avea guvernul la îndemână, în pixul lui, cu o slugă perfectă cum este Dăncilă, va avea mii de funcții, mii de contracte, de avantaje sau de instrumente de intimidare ale unuia și altuia, niciodată Dragnea nu va fi dat jos din fruntea PSD. Oricine își dă seama că Dragnea duce în groapă PSD trebuie să înțeleagă că trebuie să îi dea jos guvernul. Dacă nu îi dă jos guvernul, Dragnea în continuare va rămâne și va împărți morcovul și bâta, va transforma oastea PSD-istă într-un poligon de vânătoare în care o să-i împuște pe rând, nu foarte tare, îi mai vindecă, le mai dă câte un braț de nutreț ca să nu moară de foame”, a declarat Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie