Ludovic Orban: Cine mai stă lângă Dragnea e trădător de țară. Moțiunea de cenzură, singura cale de a opri prăbușirea României sub conducerea acestui dictator (VIDEO)

Publicat: 17 12. 2018, 15:06

Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a numit trădători de țară pe politicienii care îl mai susțin pe Liviu Dragnea. În opinia liberalului, trecerea moțiunii de cenzură este singura modalitate prin care poate fi oprită probușirea României sub conducerea lui Dragnea.

”După delirul paranoic al lui Dragnea de ieri, orice dubius-a spulberat. Dragnea și-a arătat adevărata față de om născut în sistemul comunist, incapabil să înțeleagă democrația, incapabil să înțeleagă poziția României de azi de stat european, de stat membru UE și NATO. Dragnea a arătat prin discursul de ieri că este în stare să târască România în conflictcu toată lumea civilizată, că se războiește cu aproape tot ce constituie baza democrației, baza economiei de piață, valorile și principiile care stau la baza democrațiilor.

Cine mai stă azi alături de Dragnea e ori fricos, ori iresponsabil și cu siguranță trădător de țară. E clar că cel mai mare inamic al României azi e Dragnea și camarila toxică din jurul lui, care riscă să scoată România din UE, de pe harta lumii civilizate, care e în stare de orice agresiune împotriva lumii civilizate, economiei de piață, aparenenței României la UE.

Solictăm parlamentarilor, indiferent de culoarea politică, să înțeleagă că am trecut de ceasul al 12-lea și că singura cale de a opri prăbușirea României sub conducerea acestui dictator de tip latino-american Liviu Dragnea e să voteze în favoarea moțiunii de cenzură”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.