Ludovic Orban: Iohannis nu vrea să se pensioneze și își dorește poziția de președinte al PNL și de premier într-o coaliție cu PSD. A făcut pact cu diavolul (VIDEO)

Publicat: 24 09. 2024, 21:39
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, l-a criticat pe Președintele României, marți, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, și l-a acuzat pe Klaus Iohannis că „nu vrea să se pensioneze” după încheierea mandatului de la Cotroceni și „își dorește nici mai mult, nici mai puțin decât poziția de președinte al PNL și de premier într-o coaliție cu PSD”.

Ludovic Orban, pe B1 TV: Iohannis dorește poziția de președinte al PNL și de premier într-o coaliție cu PSD

Fostul premier l-a acuzat pe președintele Iohannis că „a făcut pact cu diavolul”.

„Iohannis nu vrea să se pensioneze, nu vrea să se ducă acasă, și Iohannis își dorește nici mai mult, nici mai puțin decât poziția de președinte al PNL și de premier într-o coaliție cu PSD (…). L-am văzut pe Ciucă că vorbea de trădare, că l-a trădat Ciolacu… Ce trădare să fie?! Adevărata trădare este trădarea lui Iohannis față de cei 6,5 milioane de români care au votat cu el pentru funcția de Președinte, pentru al doilea mandat, cărora le-a luat votul cu mesaje foarte clare de luptă anti-PSD”, a declarat Ludovic Orban.

„A făcut taman pe dos decât ceea ce a promis românilor, și anume să «depesedizeze» România, să scoată tentaculele caracatiței «pesediste», care practic controlează astăzi aproapte toate instituțiile statului. A făcut pact cu diavolul, trădând grav toți oamenii care și-au pus încrederea într-un proiect de dezvoltare serios, într-un proiect de reformă, într-un proiect de eliberare a României din cătușele sistemului proiectat de FSN, FDSN, PDSR, PSD. Asta e adevărata trădare, nu că se plânge Ciucă”, a continuat liderul partidului Forța Dreptei.