Ludovic Orban, întrevedere cu emisarul PPE: PSD și ALDE sunt paria în Europa

Ludovic Orban, întrevedere cu emisarul PPE: PSD și ALDE sunt paria în Europa

Președintele PNL Ludovic Orban s-a întâlnit, luni, cusecretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White.

După convorbirile cu oficialul de la Bruxelles și conducereapartidului despre strategia la alegerile europarlamentare. Orban a declarat că PNL este singurul partid din România care se bucură de resprect la nivelul UE.

De asemenea, președintele liberalilor a mai spus că PSD și ALDE au sunt „paria ” în Europa.

„Cu cat PNL va fi mai puternic in Parlamentul European, cu atat Romania va fi mai bine reprezentata si mai puternica la nivel european. Pentru ca azi singurul partid care se bucura de respect, apreciere si care are capacitateaa de a influenta deciziile la nivel european este PNL. Pentru ca atat PSD si ALDE in familiile lor politice, sunt marginali, nefrecventabili si au ajuns sa aiba un satut de paria, existand riscul sa fie exclusi din randul familiilor lor politice”, a declarat liderul PNL după ședința Biroului Politic Naţional al PNL, organizată la Palatul Parlamentului.

Orban a adăugat că s-au fixat și „obiectivele fundamentale” ale partidului.

„Garantarea destinului european al Romaniei, din cei in ce ma multi actori politici interni incep sa puna la indoiala acest destin europrean si cauta sa se distanze de UE. Al doilea obiectiv, o relatie cat mai buna a Romaniei in cadrul UE pentru garantarea unui tratamant egal din partea tuturor partenerilor nostri”, a precizat președintele PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților