Ludovic Orban, întâlnire cu ambasadorul SUA la București: „Am arătat foarte clar decizia fermă a Guvernului de a sprijini toate proiectele importante” (VIDEO)

Ludovic Orban, întâlnire cu ambasadorul SUA la București: „Am arătat foarte clar decizia fermă a Guvernului de a sprijini toate proiectele importante (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban și primarul Capitalei, Nicușor Dan, au avut luni, 2 noiembrie, o întâlnire oficială cu Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la București. Șeful executivului a susținut o declarație de presă, în urma întrevederii.

Dezvoltarea mediului de afaceri, tehnologizarea și îmbunătățirea traficului urban sunt principalele teme discutate la începutul săptămânii, între oficiali.

„Pe toate temele abordate, în discuție am arătat foarte clar decizia fermă a guvernului pe care-l conduc, de a sprijini toate proiectele importante pentru București, de a sprijini toate propunerile municipalității pentru a îmbunătăți mediul de afaceri, pentru crearea unui climat investițional, care să permită atragerea celor mai importante companii.

De asemena, vrem să adoptăm reglementări care să permită transferul rapid al oricăreisoluții de guvernare locale inteligente, care poate fi implementată pentru a crește calitatea serviciilor în București, pentru a crește calitatea locuirii, pentru a putea permite îmbunătățirea traficului și a transportului nu numai în municipiu, ci și în arealul metropolitan”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban și Nicușor Dan, la întâlnirea cu ambasadorul SUA la București (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`