Ludovic Orban îi urează succes lui Dan Șova în "colonizarea planetei Marte, mutarea găurii din stratul de ozon deasupra Chinei și Indiei, dotarea Lunii cu scut antirachetă"

Publicat: 21 12. 2012, 15:29

Deputatul PNL Ludovic Orban i-a urat succes, vineri, lui Dan Șova, ministrul delegat pentru Marile Proiecte, îndemnându-l să se apuce de treabă, acum, după ce a obținut Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, sugerandu-i ca activități prioritare, spre exemplu, „colonizarea planetei Marte”.

Acum, odată ce s-a procopsit cu Compania Națională de autostrăzi și drumuri naționale, Ministerul Marilor Proiecte se poate apuca de treabă: colonizarea planetei Marte, trimiterea cometei Halley în orbita stelei Alpha Centauri, mutarea găurii din stratul de ozon deasupra Chinei și Indiei, dotarea Lunii cu scut antirachetă etc. Mult succes, domnule Sova! Cât despre colegul meu de la transporturi, îi doresc succes în activitate”, a scris Orban pe contul său de facebook.

De asemnea, liberalul a ironizat procesul de învestire a Guverului Ponta 2, lăsând să se interpreteze că acesta ar putea fi sfârșitul în România.

Astazi se investește guvernul Ponta. Nu vă grăbiți să trageți concluzia că aceasta este cauza sfârșitului lumii, prevăzut de mayași. Guvernul Ponta nu guvernează decât România, deci nu poate veni sfârșitul întregii lumi. Așadar, francezi, nemți, brazilieni, chinezi vă dam vestea cea buna: voi nu veți fi afectați de apocalipsă. Să speram că nici noi„, a spus Ludovic Orban pe site-ul de socializare amintit.