Ludovic Orban: Falimentul guvernării PSD-ALDE este tot mai evident

Ludovic Orban: Falimentul guvernării PSD-ALDE este tot mai evident

Falimentul guvernării PSD-ALDE este tot mai evident, susține liderul PNL. Ludovic Orban consideră că premierul Viorica Dăncilă se poate lăuda că a adus România pe primul loc în diverse clasamente, precum cea mai mare inflaţie, cel mai mare deficit bugetar sau cel mai mare deficit comercial.

VESTE TRISTĂ! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE! VA FI DOLIU NAȚIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

”Vasilica Viorica poate să se ”laude” că ne-a adus pe primul loc în Europa în multe clasamente. Avem cea mai mare inflaţie din Europa, aproximativ 4%. Suntem în fruntea clasamentului şi la deficitul bugetar, cu 1,7% din PiB. Conducem şi la deficitul comercial, cu peste 15 miliarde de EURO pe 2018 şi cu o creştere de 30% pe primele 5 luni ale anului 2019, comparativ cu primele 5 luni din 2018. Suntem în vârful topului şi la preţul cu care cumpărăm gazul din Rusia. Încă vreo câteva astfel de clasări pe locul 1 şi ne scot de tot din… clasament”, a scris, pe Facebook, Ludovic Orban.

APOCALIPTIC! MARIA GHEORGHIU A ANUNȚA DEZASTRU! VA LOVI CURÂND ROMÂNIA! CEA MAI CUTREMURĂTOARE PREVESTIRE A MOMENTULUI…

Președintele PNL susține că ”falimentul guvernării PSD-ALDE este tot mai evident”, dar ”din păcate, nota de plata pentru toate inepţiile PSD în economie o vom plăti noi, românii”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`