Ludovic Orban: Este evident că PNL se bucură de o încredere mult mai mare decât voturile exprimate astăzi (VIDEO)

Publicat: 25 05. 2014, 22:07

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat duminică seara, după estimările rezultatului alegerilor europarlamentare, că deși scorul obținut de PNL este unul mic (15%), partidul se bucură de o încredere mult mai mare decât voturile exprimate astăzi.

„Întotdeauna scorurile obținute au fost inferioare opțiunilor politice ale populației pentru PNL care s-au manifestat la parlamentare și prezidențiale. Este evident că PNL se bucură de o încredere mult mai mare decât voturile exprimate astăzi. Pentru PSD au votat mai puțin de 15% dintre cetățenii români cu drept de vot”, a declarat Ludovic Orban.

„PNL nu poate să facă altceva decât să stea împotriva acestei viituri pe care a provocat-o PSD. PNL nu poate decât să cheme în ajutor cetățenii care vor să păstreze încă ce e sănătos în România. Îi rog să nu mai stea acasă, să voteze pentru alte valori decât pentru valorile pe care le impune PSD, partidul sărăciei definitive”, a mai spus deputatul.

„Membrii PNL nu vor accepta cântecele de sirenă pe care le transmite un Victor Ponta, căruia nu-i mai ajunge puterea și care vrea să transforme în slugă orice formațiune politică, orice organizație și orice cetățean”, a mai spus Ludovic Orban.

Vezi AICI exit-poll-urile prezentate la încheierea alegerilor europarlamentare din România

Ludovic Orban, după exit-poll-uri