Ludovic Orban, după negocierile eșuate cu Victor Ponta: ‘Cine nu votează guvernul PNL este cu PSD și se face responsabil pentru păstrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-aș dori să guvernez alături de liderul Pro România’ (VIDEO)

Ludovic Orban, după negocierile eșuate cu Victor Ponta: 'Cine nu votează guvernul PNL este cu PSD și se face responsabil pentru păstrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-aș dori să guvernez alături de liderul Pro România' (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, după ce Victor Ponta a anunțat că Pro România nu va vota Guvernul PNL, că acesta se va face responsabil de păstrarea în fruntea României a PSD.

„Lucrurile sunt foarte simple. Cine nu votează guvernul PNL este cu PSD și Dăncilă și se face co –resposnsabil pentru păstrarea acestei rămășiță de guvern nociv, care ia decizii pe ultima sută de metri și angajează chetuieli pentru care nu sunt bani.

Cine nu votează investirea guvernului devine reponsabil pentru existența unui guvern care să aibă legitimitate și să ia măsuri pentru România”, a declarat Orban.

Șeful PNL a mai precizat că ‘sincer’ nu își dorește o guvernare alături de Victor Ponta.

„Formula cu care ne prezentăm în fața românilor este o formulă de guvern care este rezultatul discuțiilor cu mai mulți parteneri care au fost alături de noi și care au asigurat succesul moțiunii de cenzură. (…) Dacă astăzi unul dintre partidele care au votat moțiunea de cenzură preferă să rămână alături de Viorica Dăncilă este problema acelui partid, nu este problema noastră. În ceea ce ne privește, am purtat negocieri cu toți ceilalți parteneri politici. Formula de guvern este o formulă agreată și acceptată prin intermediul unor înțelegeri politice, negociate, care vor fi supuse ratificării Biroului Politic al PNL (…) și sincer nici nu mi-aș dori să guvernez alături de Victor Ponta”, a spus Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`