Ludovic Orban, după ce Nicușor Dan a semnat pentru candidatura sa la prezidențiale: „Spre deosebire de alții, eu nu vreau să manipulez opinia publică. Nicușor Dan va decide cu cine votează și dacă va comunica public” (FOTO)

Ludovic Orban, după ce Nicușor Dan a semnat pentru candidatura sa la prezidențiale: „Spre deosebire de alții, eu nu vreau să manipulez opinia publică. Nicușor Dan va decide cu cine votează și dacă va comunica public” (FOTO)
Sursa foto: Ludovic Orban / Facebook

Ludovic Orban, candidatul FD și PMP la prezidențiale, a anunțat că Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a semnat și pentru candidatura sa. Orban a ținut să precizeze că, spre deosebire alții, el nu folosește acest gest pentru a manipula opinia publică.

„Un lucru este cert. Cu mine la Cotroceni, Nicușor Dan și bucureștenii vor avea un aliat sigur și puternic”, a mai susținut liderul FD.

Nicușor Dan a semnat pentru candidatura lui Ludovic Orban

„Nicușor Dan a semnat pentru susținerea candidaturii mele la funcția de președinte al României.

Vreau să fac precizarea că această semnătură reprezintă doar o exprimare a acordului ca eu să pot candida. Nicușor Dan a semnat și pentru alți candidați. Diferența dintre mine și ei este că eu nu vreau să manipulez opinia publică cum că semnătura reprezintă și o decizie de vot sau un îndemn de vot adresat celor care au încredere în primarul general. Nicușor Dan va decide cu cine votează și va decide dacă va comunica public cu ce candidat va vota”, a transmis liderul partidului Forța Dreptei, pe Facebook.

Orban: Dan va beneficia în continuare de susținerea noastră

Ludovic Orban a mai scris că l-a susținut pe Nicușor Dan încă din 2020 și va continua să o facă pentru că este cel mai bun primar pentru București: „Indiferent ce decizie va lua, Nicușor Dan va beneficia în continuare de susținerea mea și a colegilor mei pentru proiectele pe care le propune ca primar general. L-am susținut pe Nicușor Dan încă din 2020, atunci când foarte puțini din PNL au înțeles decizia mea. L-am susținut pe toată perioada primului mandat și am fost alături de el în campania foarte dificilă din anul acesta. Decizia de a fi alături de Nicușor Dan nu a avut la bază un calcul politic partinic, ci convingerea că este cea mai bună soluție pentru București”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`