Ludovic Orban, despre postarea lui Victor Ponta: Ar face un serviciu României dacă ar pleca din politică acum

Publicat: 04 04. 2014, 16:58

Deputatul PNL Ludovic Orban a comentat vineri postarea lui Victor Ponta de pe Facebook, prin care își anunță intenția de a se retrage din politică, arătând că premierul „ar face un serviciu României dacă nu ar mai aştepta până la alegerile prezidenţiale şi ar pleca din politică acum”.

„Cred că domnul Ponta ar fi fost bine să plece din politică înainte de a negocia cu Băsescu numirea procurorilor, pentru că toţi cei care conduc astăzi parchetele au fost propuşi de Victor Ponta. El a negociat cu Băsescu propunându-i pe toţi cei patru care conduc parchete azi. Este co-responsabil pentru acest regim de teroare, cum l-a descris”, a declarat Orban, într-o conferință de presă susținută la PNL Arad, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook că în noiembrie, după câştigarea „ultimei bătălii”, îşi doreşte să lase locul în politică altora, „mai tineri”, iar el să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa sa. (Detalii AICI)