Ludovic Orban, despre comisia de anchetă privind fraudarea alegerilor: O nebunie, PSD e paralel cu realitatea

Publicat: 26 06. 2019, 12:50
Foto: Facebook/ PNL

PNL va vota împotriva înființării comisiei parlamentare de anchetă privind posibilele fraude de la alegerile europene din 26 mai, a declarat. miercuri, președintele PNL Ludovic Orban.

”Sunt paraleli cu realitatea acești indivizi. Alegerile au fost organizate de Guvern, de asemenea a fost implicată Autoritatea Electorală Permanentă în organizarea acestor alegeri, președintele AEP este un reprezentant al PSD, care a fost ales de majoritatea guvernamentală PSD-ALDE. Practic, toată organizarea alegerilor a fost în mâna PSD-ALDE. Este ridicol și cred că o țară întreagă efectiv va râde de acești indivizi care au organizat alegerile și acum vor să ancheteze fraudele pe care le-au făcut ei. Da, fraude au fost, că a fost interzis dreptul de vot pentru zeci de mii de cetățeni români din Diaspora”, a spus Orban pentru RFI.

INCENDIAR! ANDREEA BĂLAN, GOALĂ PUȘCĂ PE INTERNET! IMAGINILE I-AU ȘOCAT PE FANI! A CRĂPAT DE RUȘINE (GALERIE FOTO)

”Sigur că vom vota împotriva înființării acestei comisii. Dacă această comisie se va înființa, ne vom desemna reprezentanți, pentru că nu putem să-i lăsăm pe ăștia acum chiar să inventeze orice fel de mizerie, orice fel de porcărie. Ei trebuie să ofere o scuză membrilor lor, pentru bătaia pe care au încasat-o la aceste alegeri (…) și inventează tot felul de teme false (…). Comisia asta este o nebunie, care arată faptul că actuala coaliție nu mai are nici un fel de legătură cu realitatea și cu bunul simț”, a adăugat Orban.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A ÎNTÂMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZĂ MARE ( GALERIE FOTO)