Ludovic Orban: Ciucă și cu cei din vârful PNL s-au comportat mizerabil cu Nicușor Dan. PNL nu poate să fie credibil în mesajul că îl sprijină pe Nicușor Dan (VIDEO)

Ludovic Orban: Ciucă și cu cei din vârful PNL s-au comportat mizerabil cu Nicușor Dan. PNL nu poate să fie credibil în mesajul că îl sprijină pe Nicușor Dan (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, a vorbit despre referendumul primarului general, joi, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și s-a arătat de părere că propunerea va primi undă verde din partea Consiliului General „pentru că nu cred că va exista vreo formațiune politică care va avea curajul să se opună”, dar că „PNL nu poate să fie credibil în mesajul că îl sprijină pe Nicușor Dan”.

Ludovic Orban, pe B1 TV: Am fost alături de Nicușor Dan

Fostul premier a amintit că l-a susținut constant pe actualul primar al Capitalei.

„De-a lungul primului mandat am fost alături de Nicușor Dan chiar și atunci când Nicușor Dan părea că nu mai are nicio șansă, când toată lumea dădea în el din toate direcțiile și când toate instituțiile, mai ales instituțiile guvernamentale, inclusiv cele conduse de peneliști, erau împotriva lui Nicușor Dan. Vă dau numai un singur exemplu cu ce măgărie au făcut cei de la guvernare împotriva bucureștenilor, în legea bugetului de stat pe 2024, pur și simplu au tăiat 640 de milioane din bugetul Bucureștiului, lăsând practic foarte multe investiții importante pentru București fără finanțare”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Ciucă și cu cei din vârful PNL s-au comportat mizerabil cu Nicușor Dan

Președintele partidului Forța Dreptei susține că Nicolae „Ciucă și cu cei din vârful PNL s-au comportat mizerabil cu Nicușor Dan”.

„I-au retras sprijinul politic, nu numai că nu l-au susținut în 2024, dar au făcut tot ce este posibil ca să favorizeze revenirea lui Firea la Primăria Capitalei. Din fericire, bucureștenii au arătat că au discernământ și l-au votat pe Nicușor Dan într-o proporție de aproape 50% (…). A câștigat Nicușor Dan fără drept de apel”, a continuat Ludovic Orban.

„Faptul că vine acum Ciucă și se gudură pe lângă Nicușor Dan, și încearcă să lase impresia că – vezi, Doamne! – ei acum l-ar sprijini pe Nicușor Dan… Uitați-vă ce campanie au făcut pe online, în care lasă impresia în mod fals că Nicușor Dan l-ar sprijini pe Nicolae Ciucă. PNL nu poate să fie credibil în mesajul că îl sprijină pe Nicușor Dan”, a adăugat Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:02 - Fiica Oanei Roman are salariu la 10 ani. Din ce își câștigă banii
21:56 - Avocații lui Nelu Tătaru, după perchezițiile din biroul de la spitalul din Huși: Au durat mai mult de șapte ore. Nu s-a găsit nicio bancnotă / S-a găsit o găină, nu s-au găsit ouăle. Nu era găina din anchetă (VIDEO)
21:54 - Mihai Ghigiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: “În Consiliul General, PSD va vota pentru acest referendum/ Guvernul nu va da OUG” (VIDEO)
21:52 - 10 alimente cu „zero calorii”, recomandate persoanelor care vor să piardă din greutate
21:24 - Raluca Turcan, despre schema nou-lansată pentru industria cinematografică: Statul ungar a câștigat 1,2 miliarde de euro în urma unei scheme similare. Noi anticipăm în perioada următoare peste 370 de milioane de euro (VIDEO)
21:24 - Cât costă un abonament la sală în România. Sunt mai scumpe decât în Vest
21:23 - Poliția Română a confirmat că cei trei copii dați dispăruți au fost depistați alături de tatăl lor în Serbia: „La acest moment, minorii sunt în afara oricărui pericol”
20:58 - Ce mesaj a postat Liam Payne cu o oră înainte să moară. A căzut de la etajul 3 al unui hotel
20:57 - Raluca Turcan, despre referendumul lui Nicușor Dan: Să dăm o Ordonanță de Urgență, să fie secțiile de votare suprapuse și să sprijinim o consultare a bucureștenilor, care este necesară pe niște chestiuni foarte importante (VIDEO)
20:48 - Dorian Popa, surprins în compania noii sale iubite. Declarațiile artistului despre actuala sa relație: „Am dreptul să îmi găsesc fericirea”