Ludovic Orban, despre candidatura lui Liviu Dragnea la prezidențiale: Este o glumă proastă pentru el, pentru PSD și, mai ales, pentru România (VIDEO)

Publicat: 28 12. 2018, 15:17

Liderul PNL Ludovic Orban a calificat drept o glumă proastă faptul că Liviu Dragnea a anunțat că nu exclude posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale din 2019.

”Este o glumă proastă pentru el, pentru PSD și, mai ales, pentru România. Poate să candideze, de acum înainte la 10 alegeri prezidențiale, cât trăiește, că pur și simplu candidează degeaba”, a declarat Ludovic Orban.

Prezent joi seară într-o emisiune televizată, liderul PSD a declarat că ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2019. Întrebat despre candidatul coaliției la scrutinul de anul viitor, Liviu Dragnea a lăsat deschisă și ideea unei candidaturi proprii, dar și un a susținerii lui Călin Popescu Tăriceanu, dând asigurări că PSD și ALDE vor avea candidat comun. (Detalii AICI)

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.