Ludovic Orban, atac la Ponta: Avem cel mai numeros guvern, cu cele mai ciudate ”licențe” administrative

Ludovic Orban, atac la Ponta: Avem cel mai numeros guvern, cu cele mai ciudate ”licențe” administrative

Deputatul liberal Ludovic Orban a criticat, marți, într-un mesaj postat pe Facebook, o serie de decizii ale premierului desemnat Victor Ponta.

Printre criticile aduse se numără atât semnarea unui pact de coabitare cu președintele Traian Băsescu, cât și guvernarea cu UDMR evitată în ultima clipă, dat și ”numerosul” guvern pe care l-a creionat acesta.

”Era să avem UDMR în Guvern. Nu avem, pentru că PNL s-a trezit. Avem în schimb pact de coabitare cu Băsescu, SEMNAT (oare ce spun cei 7,4 milioane de români care au votat la referendum demiterea lui Băsescu?). Avem Oprea vicepremier în Guvern (în loc să dea cu subsemnatul pentru înaintările în grad ilegal făcute pentru clica băsesciană). Avem cel mai numeros guvern, cu cele mai ciudate „licențe” administrative. Și nu suntem decât la început. Să mai arunce cu pietre în mine vreun fan pentru rezervele pe care le-am exprimat și pentru pozițiile mele critice față de >”, declară Orban.

În urmă cu mai puțin de o săptămână, deputatul PNL l-a criticat din nou pe Ponta, spunând că acesta iese în public doar cu ”glumițe, poante și mici răfuieli”. (detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`