Ludovic Orban, atac furibund la adresa majorității PSD-ALDE: ”Au arătat clar că sunt niște ageamii care nu au în cap decât să îl scape din pușcărie pe Dragnea” (VIDEO)

Ludovic Orban, atac furibund la adresa majorității PSD-ALDE: ”Au arătat clar că sunt niște ageamii care nu au în cap decât să îl scape din pușcărie pe Dragnea” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban, președintele PNL, a afirmat, luni, că majoritatea PSD-ALDE din Comisia specială pentru Legile Justiției, pe care o conduce deputatul social-democrat Florin Iordache, este formată din „ageamii”, care ar trebuie să se lase de legiferat în acest domeniu, potrivit stiripesurse.ro.

„Ce activitate mai are comisia Iordache după ce a generat modificări la Codul penal și la Codul de procedură penală? La Codul penal au fost 32 din 48 de modificări declarate neconstituționale, iar la Codul de procedură penală 64 din 98, ce să mai facă comisia Iordache? Poate să se ducă liniștiți să se lase de legiferare în domeniul justiției pentru că au arătat clar că sunt niște ageamii și niște indivizi care nu au în cap decât să îl scape din pușcărie pe Dragnea și inventează orice fel de tactică, orice fel de amendament numai pentru a îl scăpa din pușcărie pe Dragnea și evident pe toți acoliții din jurul lui Dragnea care au jefuit România în ultimii ani”, a declarat Ludovic Orban, la finalul ședinței de luni a Biroului Executiv al PNL.

În acest context, Orban a precizat că liberalii vor veni cu amendamente asupra codurilor penale.

„PNL a fost extrem de implicat în toate dezbaterile privitor la legislația în domeniile justiției, a codului penal, a codului de procedură penală și așa va face în continuare. Vom depune amendamente, vom depune propriile noastre puncte de vedere, de altfel avem foarte multe proiecte de lege care trebuie dezbătute privitor la justiție, la Avocatul Poporului, privitor la controlul prealabil al OUG și la multe alte domenii de activitate. De asemenea vom continua să atacăm la CCR orice fel de articol de modificare a oricărei legi pe care o vom considera neconstituțională”, a conchis Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare