Ludovic Orban: Aș fi preferat să îl văd pe Johannis la instalarea oficială a miniștrilor Educației, Culturii, Sănătății, Economiei și Justiției

Ludovic Orban: Aș fi preferat să îl văd pe Johannis la instalarea oficială a miniștrilor Educației, Culturii, Sănătății, Economiei și Justiției
Foto: telegrafonline.ro

Ludovic Orban, prim-vicepreședinte PNL a scris miercuri pe Facebook că ar fi vrut să-l vadă pe președintele Klaus Iohannis la instalarea oficială a noului ministru al Educației, Culturii, Sănătății, al Economiei, şi al noului ministru al Justiției pentru că „acestea sunt prioritățile mandatului său”.

Marți seara a avut loc depunerea jurământului al noului Guvern condus de Dacian Cioloș, eveniment la care a luat parte și președintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban a criticat și faptul că la ceremoniile de instalare ale noilor miniștri ai Afacerilor Interne Externe şi Apărării au fost etalate excesiv „pompa, fanfara, alinierea și etalarea demonstrativă a forței”.

„Aș fi preferat să îl văd pe președintele Johannis la instalarea oficială a noului ministru al educației, a noului ministru al culturii, a noului ministru al sănătății, a noului ministru al economiei, chiar al noului ministru al justiției. Acestea sunt prioritățile mandatului său. Nu mi-au plăcut uniformele din școală, când eram obligați să ne îmbracăm toți la fel. Nici pompa, fanfara, alinierea și etalarea demonstrativă a forței”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Ceremoniile de preluare a mandatelor au avut loc marți, după depunerea jurământului la Palatul Cotroceni.

Guvernul Cioloș a fost învestit, marți, de votul plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului, rezultatul fiind de 389 voturi „pentru”, 115 „împotrivă” şi două voturi anulate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`