Ludovic Orban anunță depunerea MOȚIUNII DE CENZURĂ împotriva executivului: Să punem punct acestei guvernări nocive (VIDEO)

Publicat: 11 06. 2019, 14:27

Președintele PNL, Ludovic Orban, anunță că moțiunea de cenzură împotriva guvernului este aproape gata și, cel mai probabil, va fi depusă în cursul zilei de miercuri.

Orban a anunțat că a purtat discuții cu toate partidele și are semnale pozitive din partea PMP, USR, Pro România și UDMR.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„PNL a luat mai multe voturi decât PSD și ALDE, partidele care formează actuala coaliție de guvernare, luate împreună.

PNL este consecvent în demersul constituțional pe care l-a demarat de a iniția moțiunea de cenzură, cu obiectivuld e a pune punct acestei guvernări nocive pentru România.

Am evaluat astăzi stadiul negocierilor purtate și am decis pașii următori. Textul moțiunii de cenzură este aproape finalizat, urmând să fie gata astăzi. De asemenea, am purtat negocieri cu toate formațiunile politice care se declară împotriva actualului guvern, de la care avem semnale pozitive de susținere sau de votare a moțiunii de cenzură. Vom continua discuțiile cu celelalte formațiuni și cu fiecare parlamentar individual din cadrul celor două formațiuni politice care susțin guvernul.

Obiectivul nostru este să depunem moțiunea de cenzură într-un termen cât mai scurt, dacă este posibil chiar în cursul zilei de miercuri”, a declarat Orban.