Ludovic Orban: Am preluat PNL într-o stare destul de proastă și am câștigat aproape toate bătăliile. Am dus formațiunea în poziția de principal partid de guvernământ (VIDEO)

Ludovic Orban: Am preluat PNL într-o stare destul de proastă și am câștigat aproape toate bătăliile. Am dus formațiunea în poziția de principal partid de guvernământ (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban continuă turneul prin țară pentru a lua pulsul organizațiilor înainte de congresul în care liberalii își vor alege următorul președinte. La Iași, acesta a glumit pe seama criticilor aduse de Emil Boc, care a spus despre el că i s-a terminat benzina, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Ștefan Pășcuță.

Ludovic Orban, despre realizările sale în funcția de președinte PNL

„Domnul Boc, de exemplu, a spus că mi s-a terminat benzina și am recunoscut. Într-adevăr, nu mai am mai achiziționat benzină, pentru că viitorul sunt mașinile electrice și nu mai e nevoie de benzină, e nevoie de baterii, iar în materie de baterii, le-am povestit cum unii colegi șugubăți îmi spun Duracell”, a spus Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Însă, dincolo de glumă, Ludovic Orban a ținut să puncteze că a preluat partidul într-un moment în care PNL era jos de tot, iar acum l-a adus la stadiul de principala forță politică din coaliția de guvernare.

„N-am nevoie de benzină, am ce-mi trebuie, am o energie suficient de mare astfel încât să ofer și mai mult Partidului Național Liberal decât am oferit în cei patru ani în care am condus partidul. Să nu uităm că am preluat partidul într-o stare destul de proastă, un partid aflat în opoziție, un partid în care era lumea cam demoralizată, nu mai avea încredere în victorie și am câștigat aproape toate bătăliile, iar la finalul alegerilor celor patru runde de alegeri care au avut loc, am dus PNL în poziția de principal partid de guvernământ”, a mai afirmat Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunoscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”
18:46 - Lasconi: S-a ajuns la un record istoric de împrumuturi. Ciolacii nu au de gând să oprească această risipă. Dacă îi lăsăm să câștige alegerile, de anul viitor vom avea cu toții taxe și prețuri și mai mari
18:41 - Doi români stabiliți în Italia au fost șocați de prețurile dintr-un supermarket de la noi: „E scump în România, ce să facem, ne descurcăm cum putem”
18:20 - O navă s-a ciocnit cu alte două vapoare în Portul Constanţa. Imagini cu momentul impactului (VIDEO)