Ludovic Orban: La alegerile pentru Parlamentul European românii trebuie să decidă clar că țara noastră trebuie să rămână un stat al UE

Ludovic Orban: La alegerile pentru Parlamentul European românii trebuie să decidă clar că țara noastră trebuie să rămână un stat al UE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă la Fetești, că România riscă să fie ”pusă la colț” din cauza atitudinii antieuropene a PSD și ALDE.

”Alegerile pentru Parlamentul European sunt niște alegeri extrem de importante pentru România. Se vede din ce în ce mai clar că actuala coaliție majoritară ne-a făcut de râs la nivel european, a generat un conflict fără rost între ei și instituțiile UE, un conflict care riscă să genereze consecințe nefavorabile asupra fiecărui român, pentru că România riscă să fie pusă la colț din cauza atitudinii antidemocratice, antieuropene a liderilor PSD și ALDE. România este pasibilă de sancțiuni, inclusiv pierderii de fonduri europene, din cauza atitudinii agresive a liderilor PSD-ALDE în fața partenerilor noștri euroatlantici”, a spus Ludovic Orban.

În acest context, liberalul a precizat că la alegerile din 26 mai, românii trebuie să decidă că țara noastră trebuie să rămână pe calea europeană.

”La alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai românii trebuie să decidă clar că România trebuie să rămână un stat al UE, care să respecte valorile și principiile care au stat la baza constituirii UE și, de asemenea, să decidă ca România să devină un partener egal al tuturor țărilor de la nivel european și că trebuie să beneficieze de aparteneța noastră la UE cât mai mulți români”, a mai spus Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare