Ludovic Orban vrea alegeri anticipate: Cred că este cel mai IDIOT guvern din istoria României!

Ludovic Orban vrea alegeri anticipate: Cred că este cel mai IDIOT guvern din istoria României!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reiterat sâmbătă că partidul pe care îl conduce este pregătit în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării.
Întrebat dacă PNL ar accepta să preia guvernarea în cazul în care ar trece moţiunea de cenzură, Orban a răspuns că în situaţia în care nu ar fi posibile alegeri anticipate, PNL s-ar putea angaja în preluarea guvernării, cu obiectivul de a organiza alegeri cât mai repede.

„PNL este pregătit în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării. Ceea ce ne dorim este să ajungem la guvernare prin alegeri. Actuala structură a Parlamentului este o structură care nu mai reflectă voinţa reală a cetăţenilor. 80% dintre cetăţeni nu mai suportă PSD şi consideră că România se îndreaptă într-o direcţie greşită. Din când în când, când se produc astfel de mutaţii profunde în opţiunile oamenilor sunt necesare alegeri anticipate. Dacă nu sunt posibile alegeri anticipate, sigur că în ultimă instanţă ne putem angaja la a asigura guvernarea României, dar cu un obiectiv foarte clar de a organiza alegeri cât mai repede pentru că ai cu adevărat legitimitate atunci când te prezinţi în faţa cetăţenilor şi când cetăţenii te votează pentru programul de guvernare cu care te prezinţi”, a declarat Ludovic Orban la Râmnicu Vâlcea, potrivit Agerpres.

Liderul PNL a lansat, cu această ocazie, un nou atac, extrem de dur, la adresa actualei guvernări.

El a susţinut că Guvernul PSD-ALDE este ”cel mai idiot” din istoria României şi că marea problemă a României o reprezintă distrugerea capacităţii administrative şi a calităţii managementului politic.
Orban a afirmat că managerii politici pe care îi dă PSD sunt „la genunchiul broaştei”, adăugând că în administraţie în ultima perioadă au fost angajaţi „amantele, beizadelele, nepoatele, nepoţii, toate pilele şi lipitorii de afişe ai PSD”.

Liderul PNL a afirmat că ministrul Carmen Dan a aboslvit facultatea cu nota 5,50, iar în cazul ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, este o diferenţă de 14 ani între absolvirea liceului şi a facultăţii.

„Avem mari probleme în România, cărora trebuie să le găsim un răspuns serios. Primul şi cel mai important, vă spun că de aici pleacă toate relele, distrugerea capacităţii administrative şi distrugerea calităţii managementului politic asigurat de partidele politice care a ajun la un vârf, suntem într-un fund pe care nu-l mai putem accepta. Orice ţară este condusă de oameni care au în spate experienţă, pregătire, echipe de profesionişti, astăzi, managerii politici publici pe care ni-i dă partidul de guvernământ sunt la genunchiul broaştei. Eu oameni atât de proşti, de nepregătiţi, de inculţi, de incapabili să înţeleagă lucruri elementare, simple, n-am văzut în viaţa mea. Cred că este cel mai idiot guvern din istoria României, cei mai proşti miniştri care au existat vreodată în istoria României. Eu nu pot să înţeleg, cum de chiar şi ăştia din PSD, membri PSD, cum pot să accepte o asemenea situaţie în care de regulă un partid care ajunge la guvernare trebuie să dea ce-i mai bun, PSD a dat cei mai proşti miniştri, cei mai proşti administratori din istoria României”, a tunat Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie