Ludovic Orban acuză PNL de blat: „Ciucă nu este decât un iepure al lui Ciolacu” (VIDEO)

Ludovic Orban acuză PNL de blat: Ciucă nu este decât un iepure al lui Ciolacu (VIDEO)
Captură Video - Ludovic Orban / Facebook

Ludovic Orban acuză PNL și pe Nicolae Ciucă de blat electoral cu PSD. Acesta a declarat în emisiunea News Pass, că Nicolae Ciucă va candida la prezidențiale doar ca să îl favorizeze pe Marcel Cioalcu:

“Ceea ce face PNL este un joc de glezne iar Ciucă, din punctul meu de vedere nu este decât un iepure al lui Ciolacu, un candidat care a fost stabilit să candideze la președinție pentru a-l favoriza pe Cioalcu și pentru a determina în turul doi alegătorii PNL să voteze cu Ciolacu”.

Întrebat care va fi viitorul politic al lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban a răspuns:

“Niciunul și chiar nu mă interesează Klaus Iohannis după acest al doilea mandat în care și-a bătut joc de români și în care nu a făcut altceva decât tursim pe bani publici și a abandonat complet atribuțiile de președinte. Nu mă interesează ce se întâmplă cu Iohannis. În ceea ce privește PNL-ul deplâng faptul că și astăzi conducerea PNL se comportă ca niște nevertebrate politic care execută toate ordinele absurde și chiar sinucigasi politic pe care le transmite Klaus Iohannis. Să nu creadă conducerea PNL că oamenii uită că PNL chiar a înaintat prin liderii de grup proiectul de lege cu dedicație pentru Iohannis care să îi permită lui Iohannis să candideze independent pe listele PNL, faptul acesta s-a întâmplat. Faptul că PSD nu a acceptat să sprijine acest proeict nu se datorează faptului că Cioalcu ar avea ceva împotriva lui Iohannis. Practic Iohannis este nașul acestei mezalianțe împotirva naturii dintre Cioalcu și Ciucă. Iohannis este și nașul lui Ciucă și nașul lui Ciolacu. Cioalcu nu putea să își permită să sprijine o asemenea absurditate care ar fi dus la scăderea drastică a susținerii și pentru PSD, și pentru Ciolacu”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`