Ludovic Orban: 100% va fi creștere de taxe la anul. PSD, de fapt, pregătește impozitul progresiv, care este o crimă împotriva economiei (VIDEO)

Ludovic Orban: 100% va fi creștere de taxe la anul. PSD, de fapt, pregătește impozitul progresiv, care este o crimă împotriva economiei (VIDEO)

Deputatul Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, a afirmat, marți, în cadrul emisiunii „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, că 100% la anul vor fi creșteri de taxe.

„PSD, de fapt, pregătește impozitul progresiv, care este o crimă împotriva economiei”

„100% va fi creștere de taxe, și aici trebuie să vă spun un lucru.

Una din cererile pe care le are acest Guvern către Comisia Europeană este să nu prezinte până la sfârșitul anului planul de măsuri pentru a reveni în 5 ani, 4 ani, 7 ani în cadrul deficitului prevăzut în tratat, și anume, sub 3 %. De ce vor să amâne acest plan, pentru că ei trebuie să ducă cu un plan, pentru că băieții ăia de la Comisia Europeană se uită și analizează. Domnule, planul ăsta stă în picioare, ăștia nu umflă din burtă venituri, nu micșorează inflația, nu măresc creșterea economică aiurea, nu estimează venituri care nu vor exista din diferite categorii de venituri? Pe ăia nu poți să-i păcălești și atunci știu că trebuie să se ducă cu un plan care stă în picioare, cu un plan coerent și că acest plan ei, de fapt, pregătesc creșterea fiscalității în România, iar PSD vrea introducerea impozitului progresiv, să se știe foarte clar. Orice om care are cât de cât informații din zona PSD-ului știe că PSD, de fapt, pregătește impozitul progresiv, care este o crimă împotriva economiei.

Vor să amâne pentru la începutul anului viitor, ca să nu trebuiască să prezinte planul, pentru că dacă ei rpezintă acest plan, este evident că acest document va ajunge public. Dacă nu ajunge public de la Guvern, că ei îl pitesc, n-o să-l prezinte opiniei publice, oricum se poate afla de la Comisia Europeană, pentru că Comisia Europeană este transparentă.

Și atunci o să piardă voturi masiv pentru că o să trebuiască să recunoască ceea ce au în cap de făcut”, a precizat Orban.

„Trebuie să le spunem oamenilor adevărul”

„O altă chestiune, cum să deblochezi posturi? Mi se pare că a deblocat Guvernul, în ultimele 2 săptămâni, 13.000 de posturi. Păi tu ai crescut cu 50.000 numărul de angajați în sectorul public, tu ai crescut cheltuielile cu salarii în sectorul public, ai crescut cheltuielile cu bunuri și servicii, și tu zici că vrei să faci economie, că vrei să tai cheltuielile, care sunt nenecesare?

Trebuie să le spunem oamenilor adevărul pentru că prima calitate pe care trebuie să o aibă un om politic serios, de caracter este să fie sincer cu românii și să spună adevărul chiar atunci când adevărul poate nu-ți aduce avantaje electorale”, a mai adăugat liderul partidului Forța Dreptei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:13 - „O veveriţă are mai multe drepturi decât o fată în Afganistanul de astăzi”. Discursul ținut de Meryl Streep, cu ocazia Adunării Generale a ONU
23:57 - Cele mai bune ceaiuri pentru un somn odihnitor. Ce alte beneficii au
23:49 - Accident grav în Caraș-Severin. Un bărbat a murit după o coliziune frontală între două mașini
23:32 - Sora lui Kim Jong Un a criticat prezența unui submarin nuclear american în portul din Busan. Consideră că este o ambiție de „de a-şi arăta forţa şi de a spori ameninţarea”
23:26 - Rareș Bogdan: Ciolacu minte pentru că îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv. PSD vrea toată puterea și este un pericol mortal pentru România
23:14 - Mihai Daraban (CCIR): Cel mai bun sondaj de opinie în rândul consumatorului este cifra de la import. INS ar trebui să fie mult mai deschis pieței (VIDEO)
23:10 - Patru bărbați suspectați că ar fi distribuit ilegal conținut pe internet au fost duși la audieri. Ar fi piratat transmisiuni ale posturilor de televiziune și alte platformelor de streaming
23:02 - O femeie din Bistrița-Năsăud a fost tâlhărită și aruncată din mașină de către șoferul care o luase la ocazie. Bărbatul a fost prins de polițiști
22:49 - Mihai Daraban (CCIR): Un brand românesc cu valoare adăugată mare nu prea avem. Acesta este păcatul țărilor foste comuniste, care dintr-o anumită relaxare au devenit subcontractori la marile concerne vest-europene (VIDEO)
22:39 - Cum poți să începi să economisești bani în fiecare lună fără să renunți la lucrurile care îți plac