Lucian Viziteu: PSD-ul și-ar dori să trebuiască să ne forțeze să alegem între Ciolacu și Simion în turul 2. Asta cred că e periculos, că un partid va juca la ruletă viitorul României (VIDEO)

Publicat: 13 08. 2024, 17:55
Sursa foto: Facebook / @Stanciu-Viziteu Lucian

Primarul USR al Bacăului, Lucian Viziteu, a fost întrebat în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, dacă USR e îngrijorat de zona extremistă/suveranistă din România.

„Asta cred că e periculos, că un partid va juca la ruletă viitorul României”

Viziteu a precizat că ceea ce îl îngrijorează pe el, de fapt, e că PSD-ul cochetează cu partidul AUR, și că Marcel Ciolacu și PSD-ul “și-ar dori să trebuiască să ne forțeze să alegem între Ciolacu și Simion în turul 2”, o situație similară cu alegerile din 2000, când „românii au avut de ales între Vadim și Iliescu”.

“De îngrijorat, nu mă îngrijorează. Știm cu toții că sunt o bulă de săpun, pur și simplu agită o flamură naționalistă.

Ce mă îngrijorează este că PSD-ul cochetează cu acest partid, în sensul în care cred că și-ar dori să refacă scenariul din 2000, în care românii au avut de ales între Vadim și Iliescu. Și cred că domnul Ciolacu și-ar dori așa, și PSD-ul, să trebuiască să ne forțeze să alegem între Ciolacu și Simion în turul 2. Asta cred că e periculos, că un partid va juca la ruletă viitorul României”.