Lucian Romașcanu: După 20 de ani de Președinți de dreapta, e nevoie de cineva care să unească națiunea. Marcel Ciolacu este cel mai bine poziționat pentru o candidatură (VIDEO)

Lucian Romașcanu: După 20 de ani de Președinți de dreapta, e nevoie de cineva care să unească națiunea. Marcel Ciolacu este cel mai bine poziționat pentru o candidatură (VIDEO)
Foto: Facebook / Lucian Romașcanu

După 20 de ani de Președinți de dreapta, PSD consideră că e nevoie de cineva care să unească națiunea, a declarat purtătorul de cuvânt al partidului, senatorul Lucian Romașcanu, duminică, la Special B1 cu Eli Roman.

Lucian Romașcanu (PSD), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

Întrebat despre eventuala candidatură a lui Marcel Ciolacu, purtătorul de cuvânt al PSD a spus: „Este președintele partidului și, firesc, cel mai bine poziționat pentru o canidatură la alegerile prezidențiale, dar nu pot eu comenta ceea ce este exclusiv privilegiul dumnealui, acela de a decide sau nu dacă va candida. Bănuiesc că până la mijlocul lunii august vom avea o decizie, în pregătirea congresului, și de atunci încolo vom ști exact care este reprezentantul PSD și cum vom comunica mai departe”.

„De aici și cumpănirea mai îndelungată în ceea ce privește decizia, este cea mai importantă demnitate a statului. Sigur că putem comenta decizia domnului Ciucă de a anunța de la Washington o candidatură care privește exclusiv spațiul românesc, poate că ar fi trebuit să o facă în România, este decizia dumnealui și o va explica sau va beneficia, sau din contră, de această decizie a dumnealui”, a adăugat social-democratul.

Lucian Romașcanu: După 20 de ani de Președinți de dreapta, e nevoie de cineva care să unească națiunea

„În ceea ce privește Partidul Social Democrat, opinia noastră este că acum, după 20 de ani de Președinți de dreapta, credem că e nevoie de cineva care să unească națiunea. Începând cu domnul Băsescu, România a fost ruptă în două, în «băsiști», «contra-băsiști», a fost o ceartă permanentă, după care am văzut ce s-a întâmplat. Cred că e nevoie de un Președinte care să vină din zona de stângă și pe care suntem convinși că Partidul Social Democrat la victorie”, a continuat Lucian Romașcanu.

„Repet, nu vreau să vorbesc în numele domnului președinte Ciolacu. Din perspectiva mea, ca membru de partid și ca om care își dorește un candidat al Partidului Social Democrat, cred că domnul Ciolacu este cel mai bine poziționat, dar este analiza dumnealui”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”