Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)

Publicat: 23 09. 2024, 21:47
Sursa foto: captura Youtube / @TVR

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, a precizat în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, că actualul președinte Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România după ce a fost “refuzat la export”. “Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu”, a mai adăugat Lungoci.

„Cred că era mult mai elegant din partea domnului președinte să demisioneze”

“E hilar de-a dreptul, că BEC-ul nu a dat o decizie, a amânat-o pentru câteva zile, pentru că tocmai reprezentantul PNL nu este la serviciu, este plecat în vacanță, deci reprezentantul lor întârzie, oarecum, să spunem, cu câteva zile, vreo 4 zile, o decizie de la BEC, care, cu siguranță, se va întoarce pe la Consiliul legislativ. Astea sunt problemele de formă, eu aș fi intrat pe fond.

Că asta este … refuzat la export, domnul Iohannis acum îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, acum îi trebuie și un serviciu. Că va fi senator, că va candida, că nu va candida … Eu, până la urmă de la PSD, nu am nicio problem, să candideze, pe mine  nu mă deranjează să candideze, este dreptul lui, până la urmă, să candideze.

Este un cetățean al României. Dacă dorește să candideze, să candideze, dar respectând legislația în vigoare. Cred că era mult mai elegant din partea dânsului și să nu atragă pe cei de la PNL, pe colegii de coaliție, în toată discuția asta, să nu-i pună în problema asta. Cred că era mult mai elegant din partea domnului președinte să demisioneze, să devină un cetățean care nu mai este președintele României, să se înscrie, să se înregimenteze politic, să se înscrie în PNL sau cred că există și varianta, sper să nu greșesc, să candideze independent, că el acum este independent.

Președintele României este independent, cu toate că a fost cel mai înfocat agent electoral al PNL-ului în ultimele 2 campanii electorale, dar poate candida independent. Nu cred că este un impediment pentru dânsul la Sibiu, de unde vine, să ia, dacă vrea la Senat, cred că vreo 40.000 de voturi, 35.000 de voturi. Cred că nu ar fi o problemă”, a spus Lungoci.