Lucian Lungoci (PSD): „Nu discutam nici acum 6 luni despre comasarea alegerilor prezidențiale cu parlamentare” (VIDEO)

Lucian Lungoci (PSD): Nu discutam nici acum 6 luni despre comasarea alegerilor prezidențiale cu parlamentare (VIDEO)
Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Deputatul PSD Lucian Lungoci a declarat în emisiunea Bună, România că nu s-a discutat niciodată în coaliție despre comasarea alegerilor parlamentare cu cele prezidențiale:

“Nu discutam nici acum 6 luni de zile despre comasarea alegerilor prezidențiale cu parlamentare. Nu am vorbit niciodată despre lucrurile astea.

Lucrul acesta nu l-a dorit niciun partid parlamentar din opoziție în discuțiile, în consultările avute cu premierul Ciolacu. Toată lumea și-a dorit ca alegerile prezidențiale, primul sau al doilea tur, să nu fie în aceeași duminică cu alegerile parlamentare. Lucrul acesta se întâmplă, vor fi trei duminici consecutive. Niciodată nu s-a discutat de comasarea alegerilor prezidențiale cu parlamentare”.

Întrebat dacă mai există „un pericol extremist” la viitoarele alegeri, din moment ce nu mai există comararea, Lucian Lungoci a precizat:

“Pericolul extremist a fost temeiul pentru care s-a făcut acea listă comună la alegerile europarlamentare. De data aceasta la parlamentare nu vom avea o listă comună. Lucrul acesta a reieșit din dorința celor de la PSD și de la PNL. Faptul că a dat mâna cu George Simion, că domnul Ciolacu a pupat-o pe Șoșoacă înseamnă că se comportă civilizat în societate”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`