Lucian Lungoci (PSD), despre Mircea Geoană: Pozează în povestea asta de independent și luptă împotriva partidelor politice, când el este, de fapt, produs politic (VIDEO)

Publicat: 03 10. 2024, 21:16
Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, a avut o intervenție în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Irina Petraru, unde l-a criticat pe Mircea Geoană. Lungoci a spus că Geoană pozează ca independent și luptă împotriva partidelor politice, când el este, de fapt, „produs politic”.

„Toate inițiativele acestea de ce nu le-a avut când era președintele PSD”

Lucian Lungoci a vorbit și despre candidaturile la prezidențiale depuse, joi, de Șoșoacă și de Geoană, ambii acuzați că au legături cu rușii.

“Astăzi a fost o zi comică cu depunerile acestea de candidaturi. La doamna Șoșoacă ne așteptam cu toții, pe mine mă uimește transformarea domnului Geoană. Îl consideram o persoană serioasă, totuși, a fost la conducerea NATO. Cred că cei de la NATO se uită acum, așa, cu ochii măriți și zic l-am avut pe omul ăsta lângă noi, când emite astfel de teorii, că este victima unui complot internațional, că este victima unui linșaj mediatic susținut din România, susținut de peste hotare, deci el este o victimă.  

Pozează în povestea asta de independent și luptă împotriva partidelor politice, când el, de fapt, este produs politic, haideți să fim serioși, să fim realiști, pentru că toată cariera lui a fost împins, propulsat, de către statul român prin partid politic. Să vii astăzi și să spui că pornești un război împotriva partidelor politice, eu mă gândesc, toate inițiativele acestea de ce nu le-a avut când era președintele PSD, când conducea cel mai mare partid din România?”.