Lucian Bode: PNL nu fuge de responsabilitate și niciodată nu și-a abandonat misiunea. Vom da viitorul președinte al României, în persoana lui Nicolae Ciucă

Publicat: 02 10. 2024, 13:40
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale, miercuri, 2 octombrie 2024. Sursa foto: Facebook - Lucian Bode

Lucian Bode, secretarul general al PNL, a transmis un mesaj la depunerea candidaturii lui Nicolae Ciucă, pe care a descris-o drept „primul pas către victoria din 24 noiembrie și apoi din 8 decembrie”, și le-a mulțumit românilor care au semnat pentru candidatul liberalilor.

Lucian Bode: Intrăm în linie dreaptă în campania pentru alegerile prezidențiale

Secretarul general al PNL a transmis un mesaj, miercuri, pe Facebook, după depunerea candidaturii lui Nicolae Ciucă pentru alegerile prezidențiale.

„Pe 9 iunie, la alegerile locale, am pus bazele unei construcții solide, împreună cu românii care ne-au acordat încrederea. Partidul Național Liberal a fost validat ca cea mai importantă forță politică de dreapta din România”, a declarat Lucian Bode.

„De astăzi intrăm în linie dreaptă în campania pentru alegerile prezidențiale din acest an, odată cu depunerea candidaturii la Președinția României a lui Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal”, a adăugat liberalul.

„Este primul pas către victoria din 24 noiembrie și apoi din 8 decembrie. Ne vom bate pentru români și pentru viitorul României cu onoare. PNL nu fuge de responsabilitate și niciodată nu și-a abandonat misiunea”, a continuat fostul ministru.

Lucian Bode: Vom da viitorul președinte al României, în persoana lui Nicolae Ciucă

Liberalul s-a arătat încrezător că alegerile prezidențiale vor fi câștigate de Nicolae Ciucă.

„Cu cele peste 1,6 milioane de semnături, probabil cel mai mare număr de semnături de susținere pentru un candidat la prezidențiale, cu forța și determinarea echipelor liberale din teritoriu, cu susținerea românilor, vom da viitorul președinte al României, în persoana lui Nicolae Ciucă”, a afirmat Lucian Bode.

„Le mulțumesc românilor care au semnat pentru candidatul nostru, echipelor liberale din țară care au fost pe teren și în contact permanent cu oamenii. A fost o muncă grea, dar și un test din punct de vedere al organizării și mobilizării. Mergem înainte cu toată forța și încrederea pentru un președinte #înslujbatarii!”, a mai afirmat el.