Lovitură de teatru! Dragnea l-ar putea exclude pe Ponta de pe listele pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Lovitură de teatru! Dragnea l-ar putea exclude pe Ponta de pe listele pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Liviu Dragnea transmite un semnal important, si anume care ar putea fi primul pas pentru eliminarea lui Victor Ponta de pe listele PSD la alegerile parlamentare. Liderul Social Democraţilor vorbeşte despre prezenţa aleşilor în Parlament, in conditiile in care fostul premier ar fi. un adevărat "campion" al absențelor în Parlament, arată B1 TV.

Declarația lui Liviu Dragnea este o lovitură indirectă pentru Victor Ponta. Liderul PSD a precizat că principalul criteriu de selecție pentru noua listă va fi prezența parlamentarilor în legislatura actuală, capitol la care Victor Ponta nu stă prea bine, scriu jurnaliştii de la stiripesurse.ro.

"Activitatea din Parlament contează foarte mult pentru cei care au fost şi sunt în continuare în Parlament. Ştiu că este o muncă foarte grea, de luni după amiază până miercuri la prânz. Este o muncă foarte grea dar fiind o muncă grea, din moment ce ne-am gândit să fim parlamentari trebuie să venim la muncă. Primul criteriu este prezenţa în comisii şi la plen. Al doilea criteriu este modul de implicare al fiecărui parlamentar în activitatea parlamentară. De asemenea, activitatea lui în organizaţie", a spus Dragnea.

Dragnea l-ar putea exclude pe Ponta de pe listele pentru alegerile parlamentare

#DIRECT_ONE_i48sti#

Şeful PSD aminteşte că în zilele în care nu este la Parlament, alesul ar trebui să fie în judeţul în care a candidat şi a primit votul de încredere.

"Şi nivelul de pregătire al fiecărui parlamentar contează pentru a-l ajuta să aibă o prestaţie bună în Parlament. Listele PSD pentru Parlament vor fi profesionalizate. În fiecare comisie de specialitate din Parlament ştim care sunt aproximativ numărul de reprezentanţi şi ne vom îngriji să avem specialişti foarte bine pregătiţi şi să contribuie la o legislaţie foarte bună", a mai spus Dragnea.

Dragnea a menționat recent că în curând va începe discuțiile cu fiecare lider de organizație pentru a contura lista pentru alegerile parlamentare.

"Până la finalul lunii august voi avea o conversație cu fiecare lider de organizație PSD din țară, dar și din București. Obiectivul este ca până la finalul lunii august să avem o primă formă a listei".

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:30 - Mircea Fechet: Verificăm constant debitul Dunării și zonele în care riscul de inundații este crescut. Vom verifica 1.200 de km de diguri
17:16 - Apele Române, precizări despre situația de pe Dunăre. Când va fi atins vârful maxim al viiturii și cât de mare va fi
17:05 - Oncologul din Suceava care lua șpagă pentru a trata bolnavii a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit
17:03 - Nelu Tătaru, după ce analizele de sânge arată că vatmanul implicat în accidentul mortal luase, de fapt, o pastilă de răceală: „Aceste DrugTeste sunt acele teste care dau calitativ, nu cantitativ și care interferă cu o sumă de substanțe active” (VIDEO)
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)
16:45 - Marcel Ciolacu cere o schimbare în ceea ce privește Agenția Națională Antidrog: „Tinerii care cad pradă traficului de droguri nu mai pot fi trataţi ca infractori”
16:42 - Premierul Danemarcei, către aliați: Încetați cu discuțiile despre „linii roșii” și lăsați Ucraina să lovească Rusia
16:39 - Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
16:28 - Bandă unică pentru autobuze pe bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri. Nicușor Dan: Separatoarele de sens vor fi amplasate săptămâna viitoare
16:25 - Ce cumperi, în Germania, cu 350 de lei? O româncă stabilită acolo a mers într-un supermarket și a arătat cât de multe lucruri a achiziționat (VIDEO)