Liviu Dragnea: Victor Ponta nu se retrage din politică, poate se retrage la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea: Victor Ponta nu se retrage din politică, poate se retrage la Cotroceni (VIDEO)
Foto: gazetadecluj.ro

Vicepreședintele Liviu Dragnea a dat lămuriri în ceea ce privește o eventuală retragere a premierului Victor Ponta din politică, după postarea de vineri de pe contul său de Facebook.

„În ceea ce priveşte comentariile greşite făcute de unele instituţii de presă, nu se retrage din politică. Eu am citit altfel mesajul, în sensul că se retrage din disputa politică și poate se gândește să se retragă la Cotroceni, după alegerile prezidențiale”, a spus, sâmbătă, Liviu Dragnea.

Premierul Victor Ponta a anunțat, vineri, pe contul său de Facebook, că după ce PSD va câștiga alegerile prezidențiale din noiembrie, va renunța la politică.

În noiembrie, după ce câștigăm această ultimă și vitală bătălie, mă voi putea declara mulțumit de ce am realizat! Și atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri și mai puțin marcați de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei și celorlale părți bune și frumoase din viața mea”, afirmă Ponta pe contul său de Facebook. (Detalii AICI)

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, se întâlneşte, sâmbătă, la Braşov cu şefii de organizaţii judeţene ai PSD şi cu cei care coordonează campania electorală pentru europarlamentare.

Dragnea: Ponta nu se retrage din politică, poate se retrage la Cotroceni

Urmăriți B1TV.ro și pe
`