Liviu Dragnea: Situaţia lui Victor Ponta în PSD va fi dezbătută la Comitetul Executiv Naţional de pe 15 septembrie (VIDEO)

Liviu Dragnea: Situaţia lui Victor Ponta în PSD va fi dezbătută la Comitetul Executiv Naţional de pe 15 septembrie (VIDEO)
Foto: B1 TV

Situaţia lui Victor Ponta în Partidul Social Democrat va fi dezbătută la Comitetul Executiv Naţional de pe 15 septembrie. Liviu Dragnea a anunţat că Ponta este invitat la şedinţă şi a spus că ar fi normal ca fostul premier să rămână pe listele de candidaţi pentru alegerile generale, informează B1 TV.

”În ce privește codul de intregritate, în 15-16 septembrie, com discuta acest aspect pentrucă, totuși, Victor Ponta este un caz special, din punctul meu de vedere. Și Comitetul Executuv ar trebui să ia o decizie. Punctul meu de vedere este că Voctor Ponta trebuie să fie pe listele PSD-ului pentru Parlament”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD spune că Victor Ponta nu putea să îl pună el pe liste pe Sebastian Ghiţă.

”Victor Ponta nu-l putea pune pe Sebastian Ghiță pe liste. Aveam niște proceduri adoptate atunci, am avut adresele transmise în teritoriu, la toate județele. prin acele proceduri adoptate de conducerea partidului s-a stabilit că listele de candidați vor fi aprobate prin vot în comitetele executive județene”, a mai spus Dragnea.

Între timp, avocatul lui Victor Ponta a depus la Curtea Supremă contestaţia privind controlul judiciar de 60 de zile impus fostului premier.

Liviu Dragnea: Situaţia lui Victor Ponta în PSD va fi dezbătută la Comitetul Executiv Naţional de pe 15 septembrie

#DIRECT_ONE_cgposl#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`