Liviu Dragnea, sfat pentru Cioloș: Se vorbește de un guvern format din experți, dar oamenii propuși de premierul desemnat trebuie să dovedească asta în comisie (VIDEO)

Publicat: 11 11. 2015, 21:54
Foto: Captură video

Liviu Dragnea s-a întâlnit, miercuri seară, cu premierul desemnat Dacian Cioloș, având o discuție cu privire la ceea ce vrea fostul ministru al Agriculturii în guvern și solicitările pe care partidul le are.

„A fost o discuție bună, chiar civilizată, serioasă, despre ceea ce vrea să facă premierul desemnat. Are câteva priorități pe care cred că le-a spus tuturor partidelor. I-am prezentat un pachet de obiective și mediate și pentru anul viitor, prezentat și președintele Iohannis”, a declarat Dragnea, după ce l-a condus la ieșire pe premierul desemnat care a nu a făcut nicio declarație.

Liderul PSD l-a sfătuit pe Cioloș ca oamenii pe care îi alege „să aibă o atitudine corectă în comisii” pentru că ai săi colegi din comisii „vor fi atenți la prestația fiecăruia”.

„Să ia foarte în serios audierile la comisie”, a subliniat Dragnea.

„Se vorbește de un guvern format din experți, dar trebuie să dovedească în comisie, în fața parlamentarilor”.

În ceea ce privește discuția de miercuri, aceasta s-a axat pe măsuri imediate, printre care se numără asigurarea funcționării statului pentru că „cea mai mare parte din funcționarii din instituții nu mai lucrează la capacitate maximă”.

„Este extrem de important să se continue măsurile și programele care au făcut ca guvernul nostru să aibă rezultate palpabile și concrete, să se mențină creșterea economică la 4,1%, conform prognozei. Să fie implementate măsurile din Codul Fiscal, să se respecte angajamentele strategice, economice, financiare, privind salarizarea bugetară”.

Liviu Dragnea, sfat pentru Cioloș: Se vorbește de un guvern format din experți, dar oamenii propuși de premierul desemnat trebuie să dovedească asta în comisie

#DIRECT_ONE_xpmo4x#