Liviu Dragnea: Salut iniţiativa UNPR de realizare a unei discuţii între partide pe tema Codului Fiscal. Ministrul de Finanțe va fi prezent la consultări

Publicat: 07 08. 2015, 10:08
Foto: psd.ro

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a transmis vineri că salută iniţiativa UNPR de a chema partidele parlamentare la consultări pe tema noului Cod Fiscal.  PSD va fi reprezentat la discuţii de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a anunțat liderul social-democraților, informează Mediafax.

„Salut iniţiativa venită din partea UNPR, prin vocea preşedintelui acestei formaţiuni politice, domnul Gabriel Oprea, de realizare a unei discuţii între partidele parlamentare pe tema Codului Fiscal, confirmând astfel prezenţa Ministrului Finanţelor Publice, domnul Eugen Teodorovici, din partea PSD, la această acţiune”, a transmis Liviu Dragne printr-un comunicat de presă.

„Constat că primele reacţii sunt încurajatoare, deja câţiva actori politici semnificativi îndemnând la dialog pe tema Codului Fiscal”, a mai precizat Dragnea.

Liderul UNPR, Gabriel Oprea a anunțat joi că va trimite o scrisoare tuturor partidelor politice, pentru a le chema la consultări pe tema noului Cod Fiscal. (Detalii AICI)

Anunțul UNPR a fost salutat și de copreședintele PNL Alina Gorghiu care a apreciat că invitaţia la dialog este „un semnal foarte bun” şi o premisă pentru proiecte de lungă durată. (Detalii AICI)