Liviu Dragnea: România, ținta a două tentative de manipulare a opinei publice internaționale

Liviu Dragnea: România, ținta a două tentative de manipulare a opinei publice internaționale

România a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume după cele două scandaluri care au vizat țara noastră: ancheta Sky News privind traficul de arme și mutarea bombelor nucleare din Turcia pe teritoriul românesc.

Ambele informații s-au dovedit a fi false. DIICOT-ul a arătat în doar 24 de ore că ancheta jurnaliștilor britanici este falsă, iar MApN a intervenit imediat stopând zvonul care făcea referire la arsenalul nuclear american.

În acest context, președintele PSD, Liviu Dragnea, laudă pe Facebook instituțiile statului și le cere politicienilor să aibă un mesaj la feld e cferm în cele două situații.

”Săptămâna acesta România a fost ținta a două tentative de manipulare a opinei publice internaționale: știrea celor de la SkyNews și cea despre relocarea armamentului nuclear . Se caută pretexe pentru a pune România în situații dificile. E o chestiune de siguranță națională. Instituțiile statului, DIICOT, SRI, MAE și MAPN au reacționat bine. E timpul ca și clasa politică să lase divergențele și să aibă o atitudine unitară. România trebuie să devină mai puternică pentru a nu fi tratată ca un pion pe tabla de șah a intereselor geostrategice internaționale.

O țară puternică este definită de o economie puternică și de o unitate generală a clasei politice, a societății civile, a presei, a rețelelor sociale.”, e mesajul lui Liviu Dragnea de pe rețeaua de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`