Liviu Dragnea rămâne la conducerea PSD, după verdictul în Dosarul ”Referendumul”: Am decis să gestionez în continuare campania electorală (VIDEO)

Liviu Dragnea rămâne la conducerea PSD, după verdictul în Dosarul ”Referendumul”: Am decis să gestionez în continuare campania electorală (VIDEO)

Liviu Dragnea a decis să rămână președintele PSD. Hotărârea a fost comunicată în urma unei discuții cu membrii de partid. Potrivit acestuia, aproape toată lumea prezentă la întrunire a considerat că o retragere a sa ar destabiliza activitățile de campanie și ar împiedica PSD-ul să obțină scorul dorit în alegeri. Prin urmare, Dragnea a decis să rămână la conducerea partidului.

Liviu Dragnea a mai susținut că decizia Curții Supreme i se pare profund nedreaptă. Totuși, în același discurs, acesta a afirmat că nu dorește să comenteze verdictele instanței.

Am avut o discuție colegială. M-a interesat să am această discuție pentru a asculta punctul lor de vedere generat de această situație, această sentință pe care eu o cred profund nedreaptă.

Nu comentez decizia instanței, că e legală că nu e legală, pentru că am văzut multe comentarii generate de faptul că nu s-a citit motivarea primei instanței, iar motivarea celei de-a doua va apărea mai târziu. Am fost condamnat pentru o adresă de organizare a tombolei transmisă de aici, din sediu, în ziua în care nu eram în sediu, adresă pe care a doua zi eu am anulat-o și pentru ceva despre care și acum sunt curios, că nu am fost acuzat în rechizitoriu, și anume că SMS-urile transmise de tineri de aici au putut determina membri să studieze listele permamente, deci ar fi putut afla date personale, în condițiile în care listele sunt oricum publice.

S-a spus că prezența la vot reprezintă un folos necuvenit pentru PSD, dar PSD nu a candidat. Cel care putea avea un folos necuvenit era președintele de atunci pentru că era o confruntare nu între partide, ci între președinte și popor.

Am vrut să fac această precizare pentru a nu se mai vorbi de voturi cumpărate, de morții care votează.

M-a interesat să aflu, dincolo de solidariteatea firească, ce ar însemna o retragere a mea acum pentru cele câteva zeci de mii de candidați pe care îi are PSD în pregătire.

Părerera majorității aproape unanimă a fost că o retragere poate destabiliza activitățile de campanie și PSD să nu obțină scorul pe care îl previzionăm cu toții. În aceste condiții am decios să rămân în continuare să gestionaz campania electorală”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea rămâne la conducerea PSD

#DIRECT_ONE_otg1ed#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`