PSD face scut în jurul lui Dragnea, aflat în spatele gratiilor. Fostul lider social-democrat rămâne cetățean de onoare al orașului Turnu Măgurele!: ”L-au asemuit cu Ion Mihalache”

Publicat: 24 07. 2019, 20:23
Foto: Inquam Photos / George Călin

Liviu Dragnea rămâne cu titlul de cetățean de onoare al orașului Turnu Măgurele, locul de unde a început ascensiunea lui politică, informează liberinteleorman.ro.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului local Turnu Măgurele s-a aflat, miercuri, în dezbatere propunerea unor consilieri locali din opoziție ca acest titlu să-i fie retras fostului lider al PSD, aflat în prezent în spatele gratiilor. Inițiativa a fost însă respinsă cu nouă voturi pentru menținerea titlului și două abțineri.

Unul dintre inițiatorii proiectului, consilierul local liberal Claudiu Crăcea a declarat, potrivit sursei citate, că în cadrul ședinței un consilier PSD l-ar fi comparat pe Dragnea cu țărănistul Ion Mihalache, arestat de comuniști.

“A rămas cetățean de onoare, pentru că a avut susținerea celor din PSD și ALDE. Ba chiar l-au asemuit în ședință cu Ion Mihalache. Vorbim despre un consilier care mai e și profesor de istorie. Probabil că e adevărat că ne merităm soarta. Dar eu voi insista în sensul retragerii acestei titulaturi”, a spusClaudiu Crăcea, adăugând că el și colegii lui din PNL vor protesta până când lui Liviu Dragnea i se va retrage titlul de cetățean de onoare al orașului Turnu Măgurele.