Liviu Dragnea: Nu comentez dorințele lui Vasile Blaga. Nu văd de ce o moțiune de cenzură ar trece, dar este un demers democratic (VIDEO)

Publicat: 01 09. 2015, 12:09
Foto: B1 TV

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marți, după ședința de coaliție, că nu vrea să comenteze declarațiile copreședintelui PNL Vasile Blaga legate de o posibilă guvernare a liberalilor în tandem cu UNPR.

„În niciun fel nu comentez această dorință a dommului Vasile Blaga. Eu am propus câteva propuneri, dar asta nu înseamnă că opoziția nu trebuie să mai vrea să vină la putere. Nu este o noutate. Este dorința lor exprimată imediat după alegerile prezidențiale (de a veni la putere). Deocamdată avem un Guvern performant care face ca economia României să se dezvolte”, a spus Dragnea.

Legat de moțiunea de cenzură, despre care Blaga a spus că liberalii nu au renunțat la ea, Dragnea a spus că nu vede de ce aceasta ar putea să treacă.

„Nu văd de ce o moțiune de cenzură ar trebui să treacă, dar este un demers democratic la care poate să apeleze cei din opoziție”, a mai adăugat Dragnea.

Partidul Naţional Liberal nu renunţă la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. Copreşedintele Vasile Blaga anunţă că liberalii vor depune moţiunea de cenzură în această sesiune parlamentară. Totodată Blaga a dat de înţeles că ar fi dispus să formeze un Guvern cu sprijnul UNPR. (Detalii AICI)

Liviu Dragnea: Nu comentez dorințele lui Vasile Blaga