Pe Dragnea îl lasă nervii: L-a izbit de perete și a urlat la colegul său Marcel Ciolacu

Publicat: 31 10. 2018, 16:26
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea şi-a pierdut cumpătul, miercuri, în faţa jurnaliştilor. Întrebat de reporterul B1 TV dacă una dintre noile legi adoptate de Senat e cu dedicaţiepentru el, şeful PSD a început să urle şi să se victimizeze. (Detalii AICI) Suspiciunile, însă, sunt fondate: legea în cauză prevede că persoanele condamnate la maximum5 ani de închisoare pot executa pedepsele acasă, fără brățară electronică. Dragnea este condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, iar dacă această condamnare rămâne definitivă, iar legea intră în vigoare, atunci el va beneficia din plin.

Dar Liviu Dragnea nu s-a răstit doar la jurnaliștii care își făceau treaba, ci și la proprii colegi de partid. El și-a pierdut cumpătul în ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților și s-a certat cu deputatul social-democrat Marcel Ciolacu. Mai mult, se pare că Dragnea chiar l-a izbit de perete pe colegul său.

Dragnea i-a reproșat lui Ciolacu faptul că nu sunt în stare să organizeze lucrurile în Camera Deputaților. Asta în contextul în care șeful PSD ar fi vrut ca moțiunea împotriva lui Tudorel Toader să treacă, astfel încât în locul acestuia, la Ministerul Justiției, să pună o persoană care să accepte să semneze o Ordonanță de Urgență pe amnistie și grațiere.

Dragnea i-a reproșat, pe un ton extrem de nervos, lui Marcel Ciolacu faptul căse întâlnește cu ”puciștii din PSD și complotează” și tocmai de asta nu îi ies lui lucrurile cum își dorește.