Liviu Dragnea: Managementul candidaturilor în PSD se va schimba. Vom realiza o fișă despre fiecare candidat (VIDEO)

Liviu Dragnea: Managementul candidaturilor în PSD se va schimba. Vom realiza o fișă despre fiecare candidat (VIDEO)
Foto: B1 TV

Managementul candidaturilor în PSD va cunoaște unele schimbări, potrivit lui Liviu Dragnea, care a anunțat joi strategia partidului, informează B1 TV.

Așadar, fiecare organizație va transmite propunerile pentru primari, consilieri care vor fi însoțite de o fișă din care să reiasă argumentele pentru respectiva candidatură, respectiv care să se refere la studii, moralitate, integralitate, sondaje de opinie realizate de filiala respectivă.

”Fiecare candidat va prezenta un program minim de dezvoltare pentru comunitatea respectivă”, a spus Dragnea.

De asemenea, comunicare internă se va schimba. Vor fi reluate, susține Dragnea, sistemul de videoconferințe cu filialele PSD din țară.

Așadar, se vor transmite mesaje aproape zilnic printr-un newsletter către toți membrii de partid prin care vor fi informați despre strategia partidului, dar și a guvernului,  aceștia având astfel posibilitatea de a posta propuneri.

În ceea ce privește comunicarea publică, vor fi organizate conferințe de presă regulat, atât în București, cât și în țară, dar pe teme de interes, a mai spus Liviu Dragnea.

Gestiunea carierei va cunoaște de asemenea unele modificări: va fi înființat un departament de resurse umane care va cuprinde o fișă despre fiecare membru de partid care să curpindă informații legate de studii, nivelul de rpegătire, abilități de comunicare, etc.

Liviu Dragnea: Managementul candidaturilor în PSD se va schimba. Vom realiza o fișă despre fiecare candidat

Urmăriți B1TV.ro și pe
`