Liviu Dragnea, la prima ședință a noii conduceri PSD: De luni ne apucăm de treabă. Nu ați fost aleși șefi în partid, ci să fiți în prima linie de muncă (VIDEO)

Publicat: 19 10. 2015, 11:24
Foto: Captură video

Liviu Dragnea a declarat luni, la prima ședință a noii conduceri PSD că „s-a terminat perioada de alegeri interne în partid, de azi ne apucăm de treabă”.

Dragnea a transmis noilor colegi că „vreau să vă luați în serios funcțiile în care ați fost aleși. Nu ați fost aleși să fiți șefi în partid, ci să fiți în prima linie de muncă și de acțiune politică”.

„Vreau să îmi exprim siguranța că Valeriu Zgonea va putea să facă bine și în funcția de președinte a Camerei Deputaților și a funcției de președinte executiv al PSD”, a precizat social democratul.

De altfel, Dragnea a anunțat că vrea ca „până săptămâna viitoare, fiecare să pregătească un proiect politic. Fiecare să aibă un domeniu, un proiect pe care să îl duceți la îndeplinire”.

Liviu Dragnea a propus și ca o perioadă de timp, Comitetul Executiv Național să fie organizat în afara Bucureștiului, ba chiar în 2-3 săptămâni, următorul să aibă loc în Țara Oașului, iar Biroul Permanent Național să fie la Vișeu.

Prezent la ședință a fost și Gabriel Vlase care a vorbit despre legea votului prin corespondență și a anunțat că acum se află la Senat, iar pe 27 octombrie, la trei săptămâni de când a preluat conducerea comisiei, se va da votul final pe lege.

De asemenea, Dragnea a afirmat că trebuie desemnat un secretar general al PSD, iar cel propus este Marian Neacșu.

#DIRECT_ONE_pgpgk5#