Liviu Dragnea îşi va depune luni demisia din funcția de președinte executiv al PSD

Publicat: 18 05. 2015, 08:27

Liviu Dragnea îşi va depune luni demisia din funcția de președinte executiv al PSD, însă acesta a anunţat că vrea să ajute în continuare PSD-ul. Liderii organizaţiilor din ţară îi cer să nu îşi dea demisia.

Pe de altă parte, Dragnea a declarat că are mai multe regrete. Unul dintre ele ar fi că i-a murit fratele din cauza procesului in care a fost implicat in Dosarul Referendumului.

„Ce simt? o mare nedreptate. De asemnea, am două regrete uriașe, n-am zis-o din dorința de a nu influența justiția, fratele meu a murit din cauza acestui dosar, familia mea e aproape distrusă, am trecut peste toate astea. Simt o mare nedreptate. Am zis că respect decizia instanțelor, dar nu sunt vinovat, cred cu tărie în nevinovăția mea pentru că știu ce am făcut”, a declarat Liviu Dragnea.

De asemenea, Liviu Dragnea susţine că nu este vinovat şi nici nu înţelege pentru ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în Dosarul Referendumului.

Dragnea şi-a anunţat intenţia de a renunţa la funcția de preşedinte executiv al PSD, după ce a demisionat din Guvern. Liderii organizaţiilor din ţară îi cer să rămână în PSD.

Şi organizaţia de Bihor şi-a anunţat sustinerea pentru Liviu Dragnea şi spune că decizia din dosarul referendumului este un precedent pericolos pentru orice lider politic, lucru susținut şi de PSD Arad.

Klaus Iohannis a anunțat că nu a discutat cu premierul despre o nouă numire la ministerul Dezvoltării în locul lui Dragnea.