Liviu Dragnea își prezintă strategia în ședința PSD: Președintele interimar al social democraților vrea o colaborare mai strânsă între centru și teritoriu

Publicat: 27 07. 2015, 12:06

Luni are loc prima şedinţă PSD prezidată de Liviu Dragnea, în funcţia de preşedinte interimar al partidului. Acesta a anunţat că în cadrul acestei ședințe îşi va prezenta strategia şi va veni cu un plan de reconstrucţie în PSD, partid care, cităm, a „cântat pe mai multe voci şi fals în ultima vreme „. Dragnea a mai precizat că vrea o relație mai strânsă între centru și teritoriu, informează B1 TV.

După conferinţa de presă care va avea loc la sediul PSD în curând, liderii partidului se întâlnesc luni şi cu partenerii de guvernare. Discuţiile vor viza codul fiscal, mai exact, dacă se va convoca o sesiune extraordinară în parlament.

Liviu Dragnea a anunţat că vrea să le dea mai multă putere liderilor locali şi că va veni cu un plan de reconstrucţie în PSD. Puterea dată celor din teritoriu naşte însă alte discuţii. Analistul politic Alina Mungiu-Pipiddi consideră că Victor Ponta s-a transformat într-o ţintă a celor care doresc să îl vadă înlăturat de la Guvern

Liviu Dragnea și-a prezentat și echipa, iar printre cei enumerați se numără Valeriu Zgonea, Marian Oprișan, dar și Rovana Plumb.

”Partidul susține guvernarea” este mesajul pe care a vrut să îl sublinieze Dragnea.